NOS-app

Met de NOS App heb je razendsnel toegang tot het beste van NOS in overzichtelijk design.
De NOS App werkt op smartphones én tablets. We ontwikkelen de NOS-app door voor Android en iPhone / iPad. Houd Google Play en de App Store in de gaten voor de laatste updates.

Surf op je mobiel naar nos.nl/app of zoek in de app store naar NOS om de NOS-app te downloaden.

NOS Teletekst-app

Met de NOS Teletekst applicatie krijg je razendsnel toegang tot de vertrouwde NOS Teletekst-pagina’s met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het laatste sportnieuws, live voetbalstanden en uitslagen en natuurlijk weer- en verkeersinformatie.

Surf op je mobiel naar nos.nl/ttapp of zoek in de app store naar NOS Teletekst om de NOS Teletekst app te downloaden.

NOS Jeugdjournaal-app

Met de nieuwe Jeugdjournaal-app kunnen kinderen snel, gemakkelijk en op elk moment van de dag nieuwsvideo’s en uitzendingen van het NOS Jeugdjournaal terugkijken, reageren op stellingen of een weerfoto insturen. Zo hoeven kinderen nooit meer iets van het NOS Jeugdjournaal te missen.

De Jeugdjournaal-app is beschikbaar voor Android en IOS. Navigeer op je toestel naar jeugdjournaal.nl/app of zoek in Google Play of de App Store naar Jeugdjournaal om de NOS Jeugdjournaal-app te downloaden.

NOS Play-app

Met de NOS Play-app kijk je de laatste nieuws- en sportuitzendingen snel terug, bekijk je live streams van NPO Nieuws, NPO Politiek, persconferenties en meer. Deze app wordt door onze afdeling Digitale Media ook gebruikt om nieuwe functionaliteiten te testen, zoals de mogelijkheid om een pushbericht te krijgen bij de start van een live nieuws- of sportuitzending. Een proeftuin dus voor de 'grote' NOS-app.

Je kan de app gebruiken om uitzendingen op je mobiel te selecteren, en op je Connected TV af te spelen. Zo kan je zappen met je smartphone. Raadpleeg de informatie onderaan deze pagina voor meer achtergrond en de werking van dit concept.
De NOS Play-app is beschikbaar voor iPhone. Surf op je mobiel naar nos.nl/japp of zoek in de app store naar NOS Play om de NOS Play-app te downloaden.

Heb je een ander toestel? Dan kan je met de NOS-app ook alle uitzendingen en streams kijken.

NOS Smartwatch-app

De NOS Nieuws-app voor smartwatches bevat in het kort de belangrijkste headlines. Tap op een headline om te beginnen met lezen in de snellezer. Je past de snelheid van de snellezer aan door te tappen op het radertje onderin de lezer. Je zal zien dat je mettertijd sneller kan lezen.

De NOS Nieuws-app is beschikbaar voor de volgende Smartwatches:

  • Samsung Galaxy Gear 1
    (met Tizen)
  • Samsung Galaxy Gear 2
  • Samsung Galaxy Gear 2 Neo

Om de NOS Nieuws-app te downloaden koppel je je Smartwatch aan je Smartphone en je navigeert in Gear Manager naar apps. Zoek nu op ‘NOS’, de app ‘NOS Nieuws’ verschijnt, tap erop om de app te installeren.

NOS Google Glass-app

Met de NOS nieuws-app voor Google Glass ontvang je op het moment dat het jou uitkomt een nieuws-update op Google Glass. De nieuws-updates verschijnen in de vorm van een card in je Timeline. Deze card bevat een foto van het nieuws van dat moment, en een korte weersverwachting van die dag. Als je het kaartje opent wordt het nieuwsbulletin van dat moment afgespeeld. Het nieuwsbulletin speelt in audio.
Terwijl je het nieuws hoort, kan je ongestoord verder waar je mee bezig bent. De app is simpel, lichtgewicht en effectief.

Ben jij in het bezit van een Google Glass? En wil je eenvoudig op de hoogte blijven van het laatste nieuws en sportnieuws? Activeer dan de NOS Google Glass app met de knop hieronder. Er zal een dialoog starten om in te loggen met je Google account om de NOS-app te autoriseren.


NOS-app voor Apple TV

Kies zelf wat je kijkt - NOS-app voor Apple TV tijdens de Olympische Spelen.

Van 5 tot en met 21 augustus 2016 vonden de Olympische Spelen in Rio de Janeiro plaats. Tijdens dit mega-evenement is er een enorm aanbod aan topsport te zien. Niemand kan alles volgen, en de televisieredactie van NOS moet dagelijks keuzes maken. Maar met de NOS-app voor Apple TV maakte jij zelf die keuzes. Met een maximaal aanbod van 14 livestreams in hoge kwaliteit kon je in de NOS-app zelf kiezen wat je wilde zien van Rio. Zo hoefde je niets te missen van jouw favoriete sport of sporter.

De sportliefhebber heeft gretig gebruik gemaakt van de livestreams in de NOS-app. De ruim 16.500 enthousiaste gebruikers startten gemiddeld 75 keer een Olympische livestream. Een enorm hoog aantal per gebruiker.

Verder waren er in de NOS-app voor AppleTV alle samenvattingen en andere hoogtepunten terug te vinden.