Nieuws over de NOS

Dagelijks berichten wij over de wereld om ons heen. Maar over onszelf valt ook het een en ander te vertellen: veranderingen aan de site, een nieuwe tv- of radiopresentator, de aankondiging van een programma, de modernisering van onze apps, een nieuwe werkwijze... noem maar op.

Alles bij elkaar bieden wij u een inkijkje in wat wij doen en hoe we dat doen. Door het jaar heen ontstaat zo een overzicht dat fungeert als publieksjaarverslag. U kunt (per jaar) op verschillende categorieën filteren, bijvoorbeeld op Onze mensen of Journalistieke keuzes, zodat u precies kunt opzoeken wat u over ons wilt weten. 
Zoekt u een of meer berichten over een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld wielrennen, gebruik dan de zoekmachine in de menubalk bovenaan, te herkennen aan het vergrootglas.

De val van Srebrenica: 25 jaar later

De val van Srebrenica: 25 jaar later

Op 11 juli wordt in Bosnië en in Den Haag de val herdacht van de moslim-enclave Srebrenica, 25 jaar geleden. Met meer dan 8000 doden de eerste genocide in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog. De NOS zendt een verslag uit van beide herdenkingen, afgewisseld met reportages over overlevenden en getuigen. Centraal thema:...

Het coronavirus: feiten en fabels (5)

Het coronavirus: feiten en fabels (5)

Voor de vijfde keer maakt de NOS een uitzending over de coronacrisis. In de eerste, ruim vijf maanden geleden, maakte toenmalig minister Bruins de eerste Nederlandse coronabesmetting bekend. Sindsdien zijn in ons land ruim 6100 mensen bevestigd overleden aan Covid-19.

Inmiddels zijn de strengste coronamaatregelen...

NOS en Regionale Omroepen maken elkaars nieuws nog makkelijker beschikbaar

NOS en Regionale Omroepen maken elkaars nieuws nog makkelijker beschikbaar

Gebruikers van de sites en apps van zowel de NOS als de Regionale Omroepen kunnen voortaan in één oogopslag elkaars belangrijkste nieuws zien. Vanaf vandaag* is op de voorpagina van NOS.nl en de NOS-app het nieuws van twee regionale omroepen naar keuze te zien. Andersom kunnen bezoekers van de sites en apps van de...

NOS Studio Sport Archief: EK 2008

NOS Studio Sport Archief: EK 2008

Geen EK voetbal dit jaar, maar toch is er EK voetbal te zien bij de NOS. Zondagmiddag vanaf 15.00 uur op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app blikt NOS Studio Sport terug op het EK van 2008.