Nieuws over de NOS

Dagelijks berichten wij over de wereld om ons heen. Maar over onszelf valt ook het een en ander te vertellen: veranderingen aan de site, een nieuwe tv- of radiopresentator, de aankondiging van een programma, de modernisering van onze apps, een nieuwe werkwijze... noem maar op.

Alles bij elkaar bieden wij u een inkijkje in wat wij doen en hoe we dat doen. Door het jaar heen ontstaat zo een overzicht dat fungeert als publieksjaarverslag. U kunt (per jaar) op verschillende categorieën filteren, bijvoorbeeld op Onze mensen of Journalistieke keuzes, zodat u precies kunt opzoeken wat u over ons wilt weten. 
Zoekt u een of meer berichten over een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld wielrennen, gebruik dan de zoekmachine in de menubalk bovenaan, te herkennen aan het vergrootglas.

Koning en koningin op staatsbezoek in India

Koning en koningin op staatsbezoek in India

Programma over het staatsbezoek dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima deze week brengen aan India. Nederland en India drijven al eeuwenlang handel met elkaar. Met drie ministers (Stef Blok van Buitenlandse Zaken, Sigrid Kaag voor Ontwikkelingssamenwerking en Bruno Bruins voor Medische Zorg en Sport) en een...

Gesprek met de minister-president met gebarentolk

Gesprek met de minister-president met gebarentolk

Het wekelijkse Gesprek met de minister-president (NOS op NPO 1) wordt vanaf vrijdag 11 oktober 2019 voor doven en slechthorenden ook met een gebarentolk uitgezonden. Themakanaal NPO Nieuws is daarvoor als vaste plek aangewezen.

In de uitzending op 11 oktober praat NOS-presentator Ron Fresen met vicepremier Hugo de...

Lucas Waagmeester naar Washington

Lucas Waagmeester naar Washington

Lucas Waagmeester wordt de nieuwe multimediale NOS-correspondent in de Verenigde Staten. Hij volgt Arjen van der Horst op, die er in januari 2021 mee ophoudt. Waagmeester meldt zich al een half jaar eerder bij zijn collega’s van bureau Washington. Dat heeft alles te maken met de Amerikaanse presidentsverkiezingen van...