De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Theo Verbruggen

Wie mag elke dag op een andere  plek in Nederland een verhaal gaan halen? Het is soms intiem, soms schokkend, soms ontwapenend en soms spannend. Wat wil je nog meer? De route naar de NOS verliep bij mij via Radio Vrij Den Bosch, Lokale Omroep Den Bosch, Lokale Omroep Tilburg, Omroep Brabant, de VARA en de NPS.

Een van de hoogtepunten was meteen mijn eerste buitenlandse klus

Een van de hoogtepunten was meteen mijn eerste buitenlandse klus. Richard Krajicek won als eerste Nederlander Wimbledon. Ik werd ingevlogen en ik zat op het centre court. En de eerste keer de koningin een hand geven vond ik ook speciaal. Maar ook de kogels die mij in Kosovo om de oren vlogen, staan mij nog vers in het geheugen.

*