De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Matijn Nijhuis

Nieuws is net als een soap: je kunt je het met een gerust hart een paar dagen overslaan want de grote verhaallijnen veranderen niet zo snel.

Ik zit wél elke dag bovenop het nieuws. Want als nieuwslezer van de NOS Journaals op Radio 2 moet je veel meer weten dan je vertelt. De dj’s kunnen elk moment een vraag stellen over een onderwerp en bij groot nieuws moet je vaak dingen uit je hoofd vertellen.

Je mag voor de tofste zender van Nederland het nieuws brengen

Een topbaan, kan ik iedereen aanraden. Je mag voor de tofste zender van Nederland het nieuws brengen, namens de beste nieuwsorganisatie. Verder houd ik van pindakaas en Drs. P., draag ik in het echte leven geen overhemden maar T-shirts met grappige teksten en vraag ik me af wie dit leest.

(Voor een blik achter de schermen bij m’n werk en voor plaatjes van m’n poezen kun je terecht op Twitter: www.twitter.com/matijn)

*