De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Gerri Eickhof

Gerri Eickhof begon zijn loopbaan in de journalistiek bij Migrantentelevisie Amsterdam. Na een stage bij het actualiteitenprogramma Kenmerk van de IKON ging hij werken op de buitenlandredactie van het NOS Journaal.

Als verslaggever werkte hij voor de NOS in crisisgebieden als Congo, Bosnië, Kosovo, Irak, Rwanda en Burundi.Daarna richtte hij zich vooral op binnenlandse onderwerpen.  

Eickhof is tevens schrijver. In de serie Nederlandreeks, geschreven door NOS-verslaggevers, verscheen van hem in 2009 het boek Met de tram door Amsterdam waarin hij 16 tramroutes beschrijft. In hetzelfde jaar publiceerde hij Bestemming Bagdad, dagboekaantekeningen van zijn ervaringen tijdens de oorlog in Irak in 2003.

*