De NOS is de grootste journalistieke organisatie van Nederland en staat voor veel mensen symbool voor betrouwbaarheid. Dit vertrouwen willen we elke dag weer waarmaken en daar werken ruim 600 mensen keihard aan. Een flink aantal van hen kent u van gezicht of alleen van stem. Nieuwsgierig naar de persoon achter dat gezicht of die stem? Hier stellen zij zich aan u voor.

Marc-Robin Visscher

In 1987 begon ik mijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht. Mijn eerste praktijkervaring deed ik op bij de Gazet van Antwerpen en bij de VPRO-radio in Hilversum. Bij de VPRO heb ik jarenlang gewerkt, enige tijd in combinatie met schrijfwerk voor uitgeverij Weekbladpers in Amsterdam. Sinds eind jaren ’90 werk ik voor de NOS.

Vrijwel dagelijks word ik verrast door ons mooie land en de mensen die er in wonen

In mijn huidige rol van ochtendverslaggever voor het NOS Radio 1 Journaal mag ik overal in het land (en soms zelfs een paar kilometer daarbuiten) verslag doen van wat ons zoal bezighoudt.

Vrijwel dagelijks word ik verrast door ons mooie land en de mensen die er in wonen. Mijn avonturen, en de geweldige variatie aan (meestal positieve) ervaringen die ik opdoe, deel ik graag met de luisteraar.

*