Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven

Een drukke week gehad, maar wel behoefte om bij te blijven? Dan zijn er de Nieuwsbrieven. Een handig overzicht waarin we de belangrijkste en mooiste online nieuwsverhalen nog eens op een rijtje zetten of verder uitdiepen.

Nieuwsuur biedt een wekelijkse digitale nieuwsbrief aan, voor wie door de week een of meer uitzendingen gemist heeft. Wie zich abonneert, kan elke zondag de afgelopen week van Nieuwsuur nog eens rustig doornemen. De nieuwsbrief bevat – anders dan de dagelijkse nieuwsbrief – reportages, interviews, onderzoeksverhalen en natuurlijk duiding en achtergronden bij het nieuws. Abonneren kan hier.

Nieuwsuur heeft ook een dagelijkse nieuwsbrief. Met daarin de onderwerpen van die dag in de uitzending om 22.00 uur op NPO 2. Klik hier voor een abonnement.

– Europa is in beweging, maar wat speelt er echt? Aïda Brands van NOS Bureau Europa verzamelt iedere week, samen met zijn collega’s in de Europese hoofdsteden, de scherpe analyses en hardnekkige geruchten. U leest het elke zondag in de nieuwsbrief Brussel Inside. Aanmelden kan hier.

Deel dit artikel