Veelgestelde vragen

Elke dag krijgen wij een groot aantal vragen binnen. Die gaan over van alles: over de inhoud, ons taalgebruik, de techniek... noem maar op. Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan hier.

Door een beveiligings-upgrade treden er onvoorziene problemen op in de NOS (Teletekst) app op de wat oudere Android versies (v4.4 en lager). Er is inmiddels een update uitgebracht die ervoor zorgt dat de app weer naar behoren werkt.

Dit betekent wel dat gebruikers van Android 4.3 of lager geen gebruik meer kunnen maken van onze apps. De NOS Teletekst app werkt op dit moment nog vanaf Android 4.1.
Het is voor ons onmogelijk om alle verouderde besturingssystemen te blijven ondersteunen. Mocht dit bij u het geval zijn, dan kunt u altijd gebruik maken van onze website. NOS.nl is geschikt voor alle schermen en werkt dus ook goed op uw mobiele telefoon.

Onze excuses voor het ongemak.

Heeft u een vraag of opmerking over een van onze programma’s, NOS.nl, onze apps of NOS Teletekst? En staat het antwoord niet in de rubriek Veelgestelde vragen? Dan kunt u gebruikmaken van onderstaand vragenformulier. U krijgt een ontvangstbevestiging. U kunt ook een mailtje sturen naar reacties@nos.nl. Wilt u de redactie tippen over een nieuwsfeit of een persbericht sturen, dan kunt u hier terecht.

Ook kunt u uw vraag stellen via Twitter (@NOScommunicatie) of u kunt ervoor kiezen om in plaats van onderstaand formulier een WhatsApp-berichtje te sturen naar 06 25 10 40 38. In verband met de personele bezetting wordt op deze berichten alleen tijdens kantooruren gereageerd.