Veelgestelde vragen

Elke dag krijgen wij een groot aantal vragen binnen. Die gaan over van alles: over de inhoud, ons taalgebruik, de techniek... noem maar op. Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan hier.

Vele reacties op onze berichtgeving over Wilders in Spijkenisse, afgelopen zaterdag. Ook maandag nog. En iedereen die zich erover verbaast dat wij meldden dat er een ongekende belangstelling was, heeft natuurlijk gelijk.

Want in feite was het niet veel meer dan een lijsttrekker op campagne, maar wel omringd door vele tientallen of misschien een paar honderd aanhangers en vooral door een ongekende hoeveelheid pers, uit Nederland en  - opvallend veel - uit het buitenland. Met als gevolg heel veel geduw en getrek, mede door alle veiligheidsmaatregelen rond Wilders. Alles bij elkaar nog hectischer dan veel bijeenkomsten rond Wilders in het verleden.

Dat hebben we geprobeerd te omschrijven, maar daar hadden we dus andere woorden voor moeten kiezen.

De Partij voor de Dieren heeft bedankt voor het radiodebat van NOS en NTR met negen partijen op vrijdag 24 februari. Ook kleinere partijen, waaronder de Partij voor de Dieren, zijn uitgenodigd, maar daarbij gaat het om gesprekken die eerder zijn opgenomen.

Meer op NOS.nl