Veelgestelde vragen

Elke dag krijgen wij een groot aantal vragen binnen. Die gaan over van alles: over de inhoud, ons taalgebruik, de techniek... noem maar op. Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan hier.

Let dan op, het kan gaan om een phishing-mail. De NOS heeft namelijk ontdekt dat een ongeautoriseerde partij toegang heeft verkregen tot het Outlook-adressenbestand van een van onze medewerkers. In reactie op deze inbreuk hebben wij veiligheidsmaatregelen getroffen en dit incident gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wij adviseren u het bericht - ongelezen - te verwijderen. Heeft u het bericht geopend, klik dan vooral NIET op de link omdat die hoogstwaarschijnlijk een besmet programma bevat.

Heeft u vragen naar aanleiding van deze mededeling, neemt u dan contact op met onze privacy officer via privacy@nos.nl

Wij betreuren dit voorval zeer en bieden op voorhand onze excuses aan voor eventuele overlast.

Op 10 mei is NOS.nl per abuis op een lijst beland van websites die niet te vertrouwen zijn. Daardoor kregen veel gebruikers een melding van hun virusscanner. De fout is meteen rechtgezet en het euvel zou niet meer moeten optreden.