Veelgestelde vragen

Elke dag krijgen wij een groot aantal vragen binnen. Die gaan over van alles: over de inhoud, ons taalgebruik, de techniek... noem maar op. Hieronder staat een selectie van de meest gestelde vragen en onze antwoorden daarop. Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem dan hier.

De volledige etappes terugkijken is niet mogelijk, maar alle etappes zijn overdag rechtstreeks te zien bij de NOS op NPO 1, NOS.nl en de NOS-app. Zeven etappes zelfs helemaal vanaf de start. De overige etappes springen we iets later in, vanaf 14.10 uur, maar brengen we wel een beknopt overzicht van wat er is gebeurd in de eerste kilometers. 

De etappe niet live kunnen zien? Om 19.30 uur kunt u terecht op NPO 3 voor het NOSTourjournaal. Dit programma met het laatste nieuws, reacties, interviews en een uitgebreide samenvatting van de etappe is vanaf zaterdag 2 juli dagelijks op dat tijdstip te zien. 

En wie alle video's en livestreams van de Tour gemakkelijk wil bekijken, kan de NOS de Tour France video-app downloaden in de Apple Store of de Play Store.

Op NPO Radio 1 klinkt traditiegetrouw NOS Radio Tour de France uit de luidsprekers, met live verslag vanuit de koers. Meekijken kan via de webcam.