NOS Jaarpresentatie

Hoe zit het met die veelbesproken en geheimzinnige deals met FOX over de eredivisierechten? Hoe veel mensen bereikt de NOS eigenlijk? En teckel Messi: krijgen we die nog een keer te zien?

Een greep uit de onderwerpen die aan de orde kwamen tijdens de eerste Jaarpresentatie van de NOS, vanmiddag in Hilversum. Bedoeld om terug te blikken op 2014 en vooruit te blikken op 2015. December is de maand van de jaaroverzichten, en daarin zal nog eens duidelijk worden dat 2014 een heel bijzonder jaar was. Met de ramp met vlucht MH17 en de impact daarvan op de Nederlandse samenleving. Met de opmars van Islamitische Staat en de ebola-uitbraak, maar ook met de uitzonderlijke prestaties van Nederlandse sporters. De registratie en het duiden van dat alles, op alle mogelijke platforms, deed een groot beroep op de professionaliteit van de NOS’ers.

In 2015 is het zeventig jaar geleden dat een eind kwam aan de Tweede Wereldoorlog. De NOS besteedt daar uitgebreid aandacht aan, met verhalen die nog niet zijn verteld.

Klik hieronder voor een beeldverslag van de Jaarpresentatie: