Achtste finales Champions League bij de NOS

Achtste finales Champions League bij de NOS

Dinsdag 10 maart opent FC Porto de deuren van het Estádio do Dragäo voor FC Basel én voor de NOS. De Portugezen zijn thuis licht in het voordeel, te meer daar het eerste duel in Zwitserland eindigde in 1-1. Presentator Jack van Gelder en commentator Jeroen Grueter zijn ter plaatse voor hun bijdragen aan de rechtstreekse uitzending op NPO 3. In Hilversum wordt de wedstrijd geanalyseerd door Co Adriaanse en Youri Mulder. De tweede wedstrijd van deze avond gaat tussen Real Madrid en Schalke 04 en is – met commentaar van Jan Roelfs – in samenvatting te zien.

De dag erna neemt Chelsea het op in het Stamford Bridge stadion tegen Paris St. Germain, gade geslagen door commentator Frank Snoeks en presentator Tom Egbers. Ook deze clubs bleven in hun eerste treffen in de achtste finales steken op 1-1. Na het live verslag met de aansluitende wedstrijdanalyse door Bert van Marwijk en Youri Mulder volgt een samenvatting van Bayern München – Shaktar Donetsk met commentaar van Jeroen Elshoff.

 

Beide dagen volgt NOS Langs de Lijn de wedstrijden op de voet in extra lange uitzendingen (21.00-23.00 uur) op NPO Radio 1.

 

NOS UEFA Champions League
Dinsdag 10 en woensdag 11 maart, 20.15-23.00 uur, NPO 3

Deel dit artikel