Arlene Gelderblom correspondent Israël en de Palestijnse gebieden

Arlene Gelderblom correspondent Israël en de Palestijnse gebieden

Arlene Gelderblom wordt per september de nieuwe multimediale correspondent van de NOS in Israël en de Palestijnse gebieden. Ze is de opvolger van Monique van Hoogstraten, die na een periode van zes jaar stopt met haar werkzaamheden voor de NOS.

Gelderblom begon haar carrière in 2011 bij NOS op 3 waar ze na een eerder stageverblijf uiteindelijk doorgroeide naar de functies van verslaggever en coördinator. Het Midden-Oosten en Israël hebben altijd haar bijzondere belangstelling gehad tijdens haar opleiding en werk voor de NOS. Als verslaggever was ze onder andere betrokken bij prijswinnende projecten van NOS op 3 zoals de online special Het DNA van het MDMA en #BijonsinMolenbeek.

Marcel Gelauff, hoofdredacteur van NOS Nieuws: ”Met Arlene hebben we een waardige opvolger voor Monique gevonden. Arlene heeft veel online ervaring die aansluit bij ons streven om de correspondent nog meer in te zetten voor online en social.”

Arlene Gelderblom: “Ik ben erg blij en trots dat ik voor de NOS verslag mag gaan doen in Israël en de Palestijnse gebieden. Na een aantal jaren reportages maken vanuit Nederland is dit een geweldige vervolgstap voor mij. Ik kijk ernaar uit om te verhuizen naar een energieke, boeiende regio waar veel verhalen te vertellen zijn.” 

Deel dit artikel