Bart Jan Cune nieuwe voice-over Nederland 3

Bart Jan Cune nieuwe voice-over Nederland 3

NOS op 3-nieuwslezer Bart Jan Cune is de nieuwe zenderstem van Nederland 3. Vanaf maandag 20 januari 2014 is hij te horen in de programma-aankondigingen van de jongerenzender van de publieke omroep. Bart Jan volgt Eric Corton op, die zich meer wil richten op zijn werk als acteur, presentator en schrijver.

Bart Jan is superblij met zijn nieuwe baan. “Een tijdje geleden werd ik gevraagd auditie te doen. Geen moment heb ik gedacht dat ik het zou worden, maar het is toch gelukt. Ik vind het geweldig! Ik vind het een uitdaging om te schakelen tussen mijn autoriteit als nieuwslezer en tegelijkertijd een tekst zo te brengen dat mensen dat saaie reclameblok willen uitzitten en wachten op het volgende programma.”

Het gaat hem ongeveer 2 uur per week kosten. Bart Jan Cune vindt het fijn dat de NOS hem de gelegenheid geeft om dit te doen.

Hoofdredacteur Marcel Gelauff en zijn NOS op 3-chef Gerard de Kloet vinden dat logisch. Marcel: “Ik vind het heel leuk voor hem en ben heel trots op Bart Jan. Ik ben heel erg blij dat iemand van ons de stem van een zender wordt. Als stem van NOS op 3 past hij natuurlijk goed bij de jongerenzender Nederland 3.”

Deel dit artikel