Buigen of barsten voor Oranje

Buigen of barsten voor Oranje

Het Nederlands elftal staat de komende week voor de lastige opgave zich te plaatsen voor het wereldkampioenschap in Rusland. Zaterdag 7 oktober uit tegen Wit-Rusland en dinsdag 10 oktober thuis tegen Zweden speelt Oranje de laatste duels in de kwalificatie. De NOS zit er bovenop in de week van de waarheid, waarin Oranje een wonder nodig heeft om op z’n minst een plek in de play-offs voor het WK te bemachtigen.  

Zaterdag begint om 19.36 uur op NPO 1 de voorbeschouwing op Wit-Rusland – Nederland, waarin Tom Egbers met Pierre van Hooijdonk op de wedstrijd vooruitblikt. Om 20.30 uur wordt er afgetrapt. Het commentaar bij de beelden komt van Frank Snoeks. Na de wedstrijd is het tijd voor de analyse en samenvattingen van de andere poulewedstrijden: Zweden – Luxemburg en Bulgarije – Frankrijk.

Radioluisteraars kunnen het duel volgen op NPO Radio 1 in NOS Langs de Lijn, met commentaar van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff.      

Dinsdag is in Amsterdam Zweden de tegenstander van Oranje. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur op NPO 3. Voor de analyse schuiven Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk aan bij presentator Tom Egbers. Frank Snoeks verzorgt het commentaar bij de wedstrijd. Natuurlijk is er ook aandacht voor de poulewedstrijden Frankrijk – Wit-Rusland en Luxemburg – Bulgarije.  

In Langs de Lijn En Omstreken wordt de wedstrijd vanaf 20.45 uur uitgezonden op NPO Radio 1, met commentaar van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter.

NOS WK Kwalificatie Voetbal Wit-Rusland – Nederland
7 oktober, 19.37 – 23.04 uur, NPO 1
NOS Langs de Lijn
7 oktober, 19.00 – 23.00 uur, NPO Radio 1

NOS WK Kwalificatie Voetbal Nederland – Zweden
10 oktober, 20.00 – 23.07 uur, NPO 3
Langs de Lijn en Omstreken
10 oktober, 20.30 -23.00 uur, NPO Radio 1

Deel dit artikel