Christian Vos adjunct-hoofdredacteur NOS Sport

Christian Vos adjunct-hoofdredacteur NOS Sport

Christian Vos (50) is benoemd tot lid van de hoofdredactie van NOS Sport. De huidige chef productie van NOS Sport wordt de nieuwe nieuwe adjunct-hoofdredacteur Zakelijk. Hij wordt onder meer verantwoordelijk voor de financiële en productionele kant van NOS. 

De komst van Christian Vos complementeert de hoofdredactie van NOS Sport, die verder bestaat uit hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman en plaatsvervangend hoofdredacteur a.i. Jacqueline Smit. 

NOS Sport hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman: “Christian neemt een schat aan ervaring en expertise mee naar de hoofdredactie, met name op het gebied van (tv-)productie. Daarnaast heeft Christian aangetoond een leider te zijn die past bij de vernieuwingen waar we bij NOS Sport voor staan. We zijn blij met zijn aantreden.” 

Christian Vos werkt meer dan 15 jaar  in verschillende functies voor NOS Sport, waaronder als beeldredacteur, producer en plaatsvervangend hoofd productie. Sinds 2021 is hij eindverantwoordelijk voor de productie-afdeling bij NOS Sport.  

Vos over zijn benoeming: “Voor mij is dit een moment waarop veel dingen samenkomen: de veranderingen bij NOS Sport, mijn persoonlijke ambities en mijn expertise van de afgelopen 15 jaar bij NOS Sport op de de diverse afdelingen. Dit maakt dat ik erg uitkijk naar de samenwerking met de huidige hoofdredactie én naar de samenwerking met de sportvloer. Er staan mooie uitdagingen voor de deur, te beginnen met de aankomende sportzomer. Maar daaronder, naast en boven staat het verder opzetten van de nieuwe structuur en cultuur bij NOS Sport. En daar hoort een gezond financieel- en personeelsbeleid bij. Ik ben trots dat ik hieraan kan en mag bijdragen als adjunct-hoofdredacteur.”

Deel dit artikel