Dichter op de Tour kom je niet

Dichter op de Tour kom je niet

De NOS doet rechtstreeks en via alle platforms verslag van het grootste wielerevenement ter wereld. Alle etappes zijn rechtstreeks te volgen via NPO 1, de NOS-app, NOS.nl en NPO Radio 1. Acht etappes zelfs helemaal vanaf de start, op televisie en online. Dichter op de Tour kom je niet.

NIEUW
Wat is nieuw, deze editie van de Tour bij de NOS? Bij het finishprogramma staan we dit jaar met twee nieuwe gezichten: oud-wielrenners Theo Bos en Stef Clement. Bij De Avondetappe schuiven onder meer politicus Frans Timmermans, voetbaltrainer Louis van Gaal en wielrenner Annemieke van Vleuten aan. Kasper van Kooten sluit in dit programma iedere avond de Tourdag af.
 
NOS Radio Tour de France zendt de laatste week van de Ronde van Frankrijk uit vanaf een speciale locatie: het NPO Radio 1 Tourcafé. Met Stef Clement en Tom Veelers zijn er twee nieuwe stemmen te horen. In het radioprogramma volgt er een dagelijkse terugblik naar de Tour van 1999, het jaar na ‘Le Tour Dopage’. Ook is er via alle platforms volop aandacht voor het 100-jarige jubileum van de Gele Trui. 
 
Lees alles over de Tour de France 2019 bij de NOS in het persdossier:
Deel dit artikel