Een week lang toptennis bij de NOS

Een week lang toptennis bij de NOS

Van 12 tot en met 18 februari is Rotterdam Ahoy’ weer het decor voor het ABN AMRO World Tennis Tournament. Ook de 45ste editie belooft weer een spannend evenement te worden, met tal van spelers uit de mondiale Top 100. Inclusief publiekstrekker Roger Federer, die zich op het laatste moment meldde bij toernooidirecteur Richard Krajicek. De NOS is er de hele week bij, op radio, televisie en met livestreams op nos.nl.

De wedstrijden van de Nederlandse toppers die direct tot het hoofdtoernooi zijn toegelaten (Robin Haase, Thiemo de Bakker en Tallon Griekspoor) zijn live te volgen via nos.nl. Dat geldt ook voor de wedstrijden die doordeweeks om 19.30 beginnen.
 
Op de televisie is van maandag tot en met vrijdag een samenvatting te zien in het sportblok in Nieuwsuur op NPO 2. Radioluisteraars worden op de hoogte gehouden via flitsen in de lopende programmering op NPO Radio 1.
 
De halve finales op zaterdag worden rechtstreeks uitgezonden op NPO 1, vanaf 15.50 uur, in NOS Pyeongchang Live, aansluitend op de olympische sporten. Ook de finale, op zondag, is live op televisie te zien.in een speciale aflevering van NOS Studio Sport, vanaf 16.00 uur. Het commentaar bij de wedstrijden op radio en televisie komt van Mark Brasser en Marcella Mesker. 
Deel dit artikel