EK-kwalificatieduels bij de NOS

EK-kwalificatieduels bij de NOS

De Nederlandse mannen zijn al enige tijd bezig met de kwalificatie voor het EK van volgend jaar. Komend weekend werkt de ploeg van bondscoach Ronald Koeman de volgende twee duels af. Vrijdag treedt Oranje in Hamburg aan tegen Duitsland, in maart in Amsterdam met 3-2 nog te sterk voor Nederland. Maandag volgt dan in Tallinn de uitwedstrijd tegen Estland, dat zijn eerste drie duels in de poule heeft verloren. De NOS zendt beide duels rechtstreeks uit, op radio, televisie en online via de livestream op nos.nl en in de nos-app.
 
Vrijdag begint om 20.23 uur de voorbeschouwing op NPO 1 onder leiding van Henry Schut, samen met Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart. Het commentaar bij de beelden komt van Frank Snoeks. Op NPO Radio 1 is de wedstrijd te volgen via Langs de Lijn En Omstreken. Commentatoren zijn Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff, met analyses van trainer Robert Maaskant.
 
Maandag in Estland begint Henry Schut op NPO 3 om 20.20 uur met de voorbeschouwing. Ook dan met analyses van Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart en voetbalcommentaar van Frank Snoeks. Op NPO Radio 1 zijn opnieuw de stemmen te horen van Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff en Robert Maaskant.
 
Op nos.nl en Facebook blikt Sjoerd van Ramshorst in de Warming Up vrijdagavond om 20.00 uur vooruit op de wedstrijd tegen Duitsland met Rafael van der Vaart.  
 
vrijdag 6 september
NOS Voetbal EK-kwalificatie  20.23-23.05 uur, NPO 1
Langs de Lijn en Omstreken, 20.30-23.00 uur, NPO Radio 1
 
maandag 9 september
NOS EK-kwalificatie 20.20-22.54 uur, NPO 3
Langs de Lijn en Omstreken 20.30-23.00 uur, NPO Radio 1
Deel dit artikel