Extra uitzendingen NOS Studio Sport

Extra uitzendingen NOS Studio Sport

Zaterdag 28 mei

Van 11.00 tot 17.50 uur kan op NPO 1 live worden gekeken naar de tenniswedstrijden op Roland Garros. In het laatste anderhalf uur wordt geschakeld met de laatste bergetappe in de Giro d’Italia. En in de middag is een uitgebreide samenvatting van het Nederkands Kampioenschap Handbal mannen best of three tussen Bevo – Lions te zien. De gehele wedstrijd wordt live gestreamd op NOS.nl. Ook de tenniswedstrijden en de Giro zijn via een stream te volgen.

Zondag 29 mei

Vanaf 11.00 uur start de extra lange uitzending van NOS Studio Sport met Roland Garros. In deze uitzending ook beelden van de slotetappe van de Giro die in zijn geheel ook via een stream is te volgen op NOS.nl. ’s Middags ook aandacht voor de derde wedstrijd in het beslissingsduel om het Nederlands Handbalkampioenschap Vrouwen: VOC-Dalfsen. Het WK BMX in Medellin, Colombia is vanaf 22.00 uur via een livestream te volgen.

 

Zaterdag 28 mei

NOS Studio Sport Extra

11.00-17.50 uur, NPO 1

 

Zondag 29 mei

NOS Studio Sport Extra

11.00–17.50 uur, NPO 1

Andere Tijden Sport: Spanje – Malta 12-1: Omkoping, doping of pure pech?

Na de laatste wedstrijd in de kwalificatie voor het EK van 1984 (tegen Malta, 5-0 gewonnen) dacht Oranje zich te hebben geplaatst: Spanje zou Nederland immers alleen nog voorbij kunnen door met maar liefst elf doelpunten verschil te winnen van Malta. Vier dagen later won Spanje van Malta. Met 12-1. Spanje ging naar het EK84 in Frankrijk en Nederland likte thuis de wonden. Sindsdien hangt er een zweem van omkoping rond die wedstrijd. Hoe was bijvoorbeeld de rol van keeper John Bonello. En wat heeft de KNVB ondernomen? Andere Tijden Sport ging op onderzoek uit. En stuitte op onverwachte zaken.

Zondag 29 mei

Andere Tijden Sport

22.08-22.39 uur, NPO 1 (NOS/VPRO) 

Deel dit artikel