Finale Korfbal League 2018 live bij de NOS

Finale Korfbal League 2018 live bij de NOS

De finale van de korfbal league wordt live uitgezonden door de NOS. Op zaterdag 7 april 2018 strijden in het Amsterdamse Ziggo Dome de twee beste teams om het zaalkorfbalkampioenschap van Nederland. Het eerste fluitsignaal klinkt om 16.00 uur.

“We hebben het al lang over een live-uitzending van de finale op zaterdagmiddag en het is goed dat het nu gaat lukken, want de korfbalfinale hoort bij het topsportpakket van de NOS”, zegt hoofdredacteur Maarten Nooter. “Het is mooie topsport en de ambiance is echt bijzonder met al die fans op de tribune. Maar uiteraard doen we niet alleen de finale. De NOS is er gedurende het seizoen vaker via radio, televisie en internet bij het korfbal, want we willen graag meerdere verhalen vertellen.”

De voorzitter van het KNKV, Rob Meijer, is zeer content met de uitkomst: “Het is enorm belangrijk om alle sportliefhebbers in Nederland te kunnen laten genieten van korfbal in haar beste vorm. Wij zijn de NOS dan ook zeer dankbaar voor deze mogelijkheid. Wij zullen onze uiterste best doen om het een onvergetelijk evenement te maken en rekenen op een uitverkocht Ziggo Dome!”

Deel dit artikel