Frank Snoeks commentator finale EK voetbal

Frank Snoeks commentator finale EK voetbal

Frank Snoeks is aanstaande zondag de commentator bij de finale van het EK voetbal. Na het EK in 2004, het WK in 2006, het EK in 2008, het WK in 2010 en het WK in 2014 krijgt hij opnieuw de eer de laatste en belangrijkste wedstrijd van het toernooi van commentaar te voorzien. Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff nemen woensdag (Portugal-Wales) en donderdag (Duitsland-Frankrijk) het TV-commentaar bij de halve finales voor hun rekening. “Dit EK heeft weer eens bewezen dat we over een stel uitstekende commentatoren beschikken. Jeroen Grueter deed niet voor niks al eens een EK finale (in 2012) en Jeroen Elshoff de Champions League finale in 2015,” aldus hoofdredacteur NOS Sport Maarten Nooter.         

Frank Wielaard en Arman Avsaroglu zijn de commentatoren bij de EK-finale op NPO Radio 1. De commentaarduo’s bij de halve finales zijn Arman Avsaroglu en Ragnar Niemeijer (Portugal-Wales) en Frank Wielaard en Arman Avsaroglu (Duitsland-Frankrijk).

 

Woensdag 6 juli
21.00 uur Portugal – Wales
Commentaar TV: Jeroen Grueter
Commentaar radio: Arman Avsaroglu en Ragnar Niemeijer

Donderdag 7 juli
21.00 uur Duitsland – Frankrijk
Commentaar TV: Jeroen Elshoff
Commentaar radio: Frank Wielaard en Arman Avsaroglu

Zondag 10 juli
21.00 uur finale
Commentaar TV: Frank Snoeks
Commentaar radio: Frank Wielaard en Arman Avsaroglu
 

Alle wedstrijden zijn van begin tot eind, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing, live te volgen bij de NOS via NPO 1, NPO Radio 1, NOS.nl en de NOS-app.

Deel dit artikel