Geef je op voor NOS Bij Jou: de correspondenten

Geef je op voor NOS Bij Jou: de correspondenten

Hoe is het voor een NOS-correspondent om te werken en te leven in het buitenland? Hoe beoordeelt Nina Jurna welke verhalen belangrijk zijn om verteld te worden uit een groot werkgebied als Latijns-Amerika? Wat was de grootste omschakeling voor Wouter Zwart toen hij na China en de Verenigde Staten correspondent Duitsland werd? Wat mist Iris de Graaf het meest uit haar dagelijks leven in Rusland? En hoe bereidt Marieke de Vries zich voor op de Amerikaanse verkiezingen volgend jaar?
 
Op 27 september organiseert NOS Nieuws een publieksavond in Hilversum met de buitenlandcorrespondenten van de NOS, waarin deze en andere vragen aan de orde komen.

De correspondenten zijn dan in Hilversum voor de correspondentendagen, waarop ze met de redactie bijpraten, trainingen volgen en even kunnen bijtanken. Op woensdagavond 27 september maken ze graag tijd om met jullie in gesprek te gaan over hun werk en leven in het buitenland. En om al jullie vragen te beantwoorden over de buitenlandjournalistiek.

Winfried Baijens leidt deze NOS-Correspondentenavond en ontvangt jou graag. Inschrijven is gratis en kan via deze link: https://nosbijjoudecorrespondenten.we-invite.eu/

Deel dit artikel