Herstart UEFA Champions League

Herstart UEFA Champions League

Met de wedstrijd Paris Saint-Germain – Chelsea pakt de NOS na de winterstop de draad weer op van de UEFA Champions League.  Commentator Frank Snoeks en presentator Jack van Gelder reizen af naar Frankrijk voor een ooggetuigenverslag. De analyse van de wedstrijd wordt  gegeven door Co Adriaanse en Youri Mulder.  Later op de avond is een ruime samenvatting te zien van Shaktar Donetsk – Bayern München met commentaar van Jeroen Elshoff.

De woensdagavond op NPO 3 staat in het teken van Schalke 04 – Real Madrid met wedstrijdcommentaar van Jeroen Grueter en met presentator Jack van Gelder in het stadion. De match wordt aan de kritische blik onderworpen van analisten Bert van Marwijk en Gertjan Verbeek.  FC Basel – FC Porto wordt in samenvatting uitgezonden met commentaar van Jan Roelfs

Op de radio doet Arman Avsaroglu  dinsdag verslag van Paris St. Germain – Chelsea en Ragnar Niemeijer van Shaktar Donetsk – Bayern München. Een dag later wordt  Schalke 04 – Real Madrid van radiocommentaar voorzien door Andy Houtkamp en FC Basel – FC Porto door Frank Wielaard. NOS Langs de Lijn begint beide dagen een uur eerder.  

NOS UEFA Champions League

Dinsdag 17 februari, 20.15-23.00 uur, NPO 3

Woensdag 18 februari, 20.15-23.00 uur, NPO 3

Beide avonden presentatie: Tom Egbers.

 

NOS Langs de Lijn

Dinsdag 17 februari, 21.00-23.00 uur, NPO Radio 1

Woensdag 18 februari, 21.00-23.00 uur, NPO Radio 1

Deel dit artikel