Het coronavirus: feiten en fabels (4)

Het coronavirus: feiten en fabels (4)

Voor de vierde keer in vier maanden maakt de NOS een uitzending met informatie over de coronacrisis. Dat de behoefte aan dergelijke informatie groot is, bewees de vorige uitzending op 28 april: die trok 1,7 miljoen kijkers en er waren 23.000 vragen binnengekomen.

Ook nu staan de vragen van het publiek centraal. Enkele dagen voordat (op 1 juni)  veel maatregelen worden versoepeld, is het natuurlijk belangrijk om te weten: wat mag wel en wat mag niet? En hoe gaat het met de zomervakantie? Blijven we in Nederland? Kunnen we naar andere landen en zo ja: welke? Weten we inmiddels meer over het virus? En hoe lang moeten we nog thuiswerken? Winfried Baijens en Saïda Maggé leggen ze voor aan deskundigen. Het publiek kan vragen insturen via coronavragen@nos.nl, en ook via de social kanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram, met #coronavragen.

Op digitaal themakanaal NPO Nieuws is de uitzending te zien met gebarentolk. NPO Nieuws is bij KPN te vinden op kanaal 43, bij Ziggo op kanaal 501, bij T-Mobile op kanaal 260 en online via NPO Start, zie https://www.npostart.nl/live/npo-nieuws. De uitzending is om 22.05u (Nederlandse tijd) ook wereldwijd te bekijken via BVN.

Het coronavirus: feiten en fabels
Donderdag 28 mei, 20.30-21.20 uur, NPO 1

Deel dit artikel