Het coronavirus: feiten en fabels (7)

Het coronavirus: feiten en fabels (7)

Met de kerstvakantie voor de deur en de eerste vaccinaties in het verschiet maakt de NOS voor de zevende keer een speciale uitzending over de coronacrisis. In deze aflevering, die wordt gepresenteerd door Winfried Baijens en Saïda Maggé, gaat het voornamelijk over de inentingen (hoe veilig zijn de vaccins? welke is de beste? wanneer is er voldoende immuniteit en kunnen de maatregelen worden versoepeld?), andere medische vragen (helpt vitamine D? Waarom liggen patiënten weer langer op de IC?) en de kerstvakantie (mogen opa en oma langskomen met de kerst of beter van niet? wat kan er met Oud en Nieuw eigenlijk nog?)

Kijkers kunnen vragen insturen

Kijkers kunnen vragen insturen via coronavragen@nos.nl en de sociale mediakanalen van de NOS: Facebook, Twitter en Instagram. Gebruik daarbij de hashtag #coronavragen. Deskundige gasten leveren de antwoorden. 
 
De uitzending is ook te bekijken via een livestream op NOS.nl, de NOS-app, de NOS-Facebookpagina, het NOS-YouTubekanaal en om 21.05 uur (NL tijd) wereldwijd via BVN. 
De uitzending is te zien met gebarentolk op NPO Nieuws (bij KPN: kanaal 43, bij Ziggo: kanaal 501, bij T-Mobile: kanaal 260 en online: NPO Start). 
 
Het coronavirus: feiten en fabels 
Maandag 14 december, 20.34-21.29 uur, NPO 1 

Deel dit artikel