Kim Becker nieuwe manager Communicatie bij de NOS

Kim Becker nieuwe manager Communicatie bij de NOS

Kim Becker (42) wordt per 1 december de nieuwe manager Communicatie bij de NOS. Becker komt van de NTR, waar ze drieënhalf jaar als hoofd Marketing en Communicatie werkzaam was. Daarvoor was zij onder meer actief bij communicatiebureaus Social Embassy en Ogilvy. Becker wordt de opvolger van Marieke Quant, die onlangs afscheid nam van de NOS.

“Een nieuwe uitdaging, in een bekende omgeving, de cirkel is rond”, zegt Kim Becker, die in het begin van haar carrière stage liep bij de NOS. “De NOS is een sterk merk, vormt het hart van de journalistiek en heeft de belangrijke taak om alle Nederlanders te informeren over wat er in de wereld gebeurt. De NOS wil ook in de toekomst voor iedereen altijd en overal relevant en toegankelijk blijven in een dynamisch medialandschap. Ik ben heel trots dat ik daar een steentje aan mag bijdragen.”

Kim Becker gaat bij de NOS sturing geven aan een team communicatieprofessionals die samen verantwoordelijk zijn voor het in- en externe communicatiebeleid van de NOS waaronder promotie, woordvoering, publiekscommunicatie en onderzoek- en beleidsinformatie.

Deel dit artikel