Kwartfinale Oranjevrouwen zaterdag live bij de NOS

Kwartfinale Oranjevrouwen zaterdag live bij de NOS

Het Nederlands vrouwenelftal kent op het Europees kampioenschap een droomstart. De ploeg van bondscoach Sarina Wiegman plaatste zich in de poulefase ongeslagen voor de kwartfinales. Zaterdag is in Doetinchem het sterke Zweden de volgende tegenstander. Om 17.40 uur begint bij de NOS op NPO 1 de voorbeschouwing, om 18.00 klinkt het eerste fluitsignaal. Het commentaar bij de wedstrijd komt van Frank Wielaard. 

Vanuit stadion De Vijverberg praat Gert van ’t Hof de kijkers bij met onze analisten Anouk Hoogendijk en Manon Melis. Rivkah op het Veld staat langs de lijn voor een sfeerverslag en een interview met de bondscoach. Later op de avond wordt ook de tweede kwartfinale, tussen Duitsland en Denemarken, rechtstreeks uitgezonden. De voorbeschouwing van dat duel begint rond 20.25 uur. De wedstrijden zijn ook live te zien via nos.nl.

Op NPO Radio 1 is de wedstrijd van Oranje te volgen via NOS Langs de Lijn, met commentaar van Andy Houtkamp en Ragnar Niemeijer. Oud-international Daphne Koster schuift aan voor de analyse. Daarna ook een verslag van Duitsland-Denemarken.

In verband met de EK-wedstrijden is het NOS Journaal van 20.00 uur zaterdag te zien op NPO 2.

NOS EK vrouwenvoetbal
17.40 – 22.53 uur, NPO 1

NOS Langs de Lijn
17.00- 23,.00 uur, NPO Radio 1

Deel dit artikel