Laatste loodjes voor Oranje

Laatste loodjes voor Oranje

Het Nederlands Elftal speelt de komende dagen zijn twee laatste kwalificatiewedstrijden voor het EK 2020. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman heeft nog één punt nodig om deelname aan het eindtoernooi zeker te stellen.
 
Zaterdag klinkt om 20.45 uur in Windsor Park in Belfast het fluitsignaal voor de uitwedstrijd tegen Noord-Ierland. De wedstrijd is rechtstreeks bij de NOS te volgen, op televisie, via de livestream op NOS.nl en de NOS-app, en op NPO Radio 1. Het commentaar bij de beelden komt van Jeroen Elshoff en Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart zijn bij presentator Tom Egbers om de wedstrijd te analyseren. In NOS Langs de Lijn volgen Arman Avsaroglu en Arno Vermeulen het duel op NPO Radio 1. Trainer Robert Maaskant is aanwezig voor de analyse.
 
Oranje sluit de kwalificatiereeks dinsdag 19 november af in de Johan Cruijff Arena tegen Estland. Ook die wedstrijd zenden we live uit, op de bekende kanalen. Frank Snoeks is commentator van dienst, Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart schuiven opnieuw aan voor de analyse. Arno Vermeulen en Jeroen Elshof verzorgen het commentaar in NOS Langs de Lijn. Radio-analist is opnieuw Robert Maaskant.
 
zaterdag 16 november
NOS Voetbal EK-kwalificatie
voorbeschouwing 19.48-20.39 uur, NPO 1
wedstrijd + nabeschouwing 20.45-23.04 uur, NPO 3
 
dinsdag 19 november
NOS Voetbal EK-kwalificatie
20.00-23.08 uur, NPO 3
Deel dit artikel