Malou Petter tijdelijk presentator NOS Journaal

Malou Petter tijdelijk presentator NOS Journaal

Malou Petter is vanaf vandaag geregeld te zien als presentator van het NOS Journaal. Gedurende de zomermaanden combineert ze haar werk als verslaggever met de studiopresentatie.
 
Malou begon in 2011 bij het NOS Jeugdjournaal als bureauredacteur en maakte er later als verslaggever verhalen in binnen- en buitenland. Begin 2019 nam ze de presentatie van de Jeugdjournaal-ochtenduitzendingen voor haar rekening. In september van dat jaar volgde een detachering als verslaggever bij het NOS Journaal, die al snel werd omgezet in een vast verblijf.
 
“Ik was wel verbaasd toen hoofdredacteur Marcel Gelauff me belde met de vraag of ik de komende maanden wil presenteren”, zegt Malou. “Maar ik hoefde er niet lang over na te denken. Bij het Jeugdjournaal vond ik de combinatie van verslaggeving en presentatie al erg leuk. De ene dag ga je als verslaggever op pad voor één onderwerp, de volgende dag ben je op de redactie en heb je veel meer overzicht over alles wat er gebeurt. Die afwisseling vind ik heel aantrekkelijk.”

Deel dit artikel