Nisrine Sahla is Mediabelofte van het Jaar 2019

Nisrine Sahla is Mediabelofte van het Jaar 2019

Nisrine Sahla van NOS Stories is donderdag uitgeroepen tot Mediabelofte van het Jaar 2019, een prijs voor jong talent  “Het is echt een enorme eer, ik ben zo dankbaar. Vooral dankbaar voor mijn team van NOS Stories”.

Sahla is een van de gezichten van NOS Stories, dat nieuws voor jongeren maakt op Instagram, YouTube en Snapchat. NOS Stories werd in september gelanceerd en is de opvolger van NOS Kort.

“Ik dacht: ik ga toch niet winnen. Dus ik had helemaal niets voorbereid”, vertelt Sahla. “Ik werd pas zenuwachtig toen ik op het podium werd geroepen met de negen andere genomineerden. Toen heb ik mijn oorbel nog uit mijn oor getrokken”, lacht ze.

Sahla is erg dankbaar voor de prijs voor jongeren onder de 30. “Het is echt bizar dat ik heb gewonnen met al deze andere toppers.”

De prijs is een initiatief van het Nederlands MediaNetwerk en Media Meetings & Magazines, in samenwerking met Result Recruitment. Het is de vierde keer dat de prijsuitreiking is georganiseerd. De uitreiking was onderdeel van de bekendmaking van DeMedia100, de lijst van de meest invloedrijke persoon in de Nederlandse media. Voor de achtste keer op rij staat John de Mol op 1. De Mol wordt gevolgd door Arjen Lubach en Linda de Mol.

Meer over Nisrine Sahla

Deel dit artikel