NK allround/sprint in Thialf bij de NOS

NK allround/sprint in Thialf bij de NOS

Een passend winters Thialf is komend weekeinde het decor voor de Nederlandse kampioenschappen allround en sprint. Marcel Bosker en Annouk van der Weijden wonnen vorig jaar bij de allrounders, bij de sprinters staan de titels van Dai Dai Ntab en Letitia de Jong op het spel. Wie plaatst zich voor de komende WK’s allround en sprint? De NOS is er live bij, op radio en televisie en via de livestream en de app.

Zaterdag zijn we er met een extra uitzending van NOS Studio Sport, gepresenteerd door Dione de Graaff. Het commentaar bij de wedstrijden komt het hele weekend van Herbert Dijkstra, Martin Hersman en Erik van Dijk. Sebastiaan Timmerman houdt de luisteraars op NPO Radio 1 op de hoogte. Zaterdag zijn er ook beelden van de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee en van paardensport bij Jumping Amsterdam.

Zondag is de ontknoping van het schaatstoernooi. We schakelen in de uitzending live naar het veldrijden in Hoogerheide, waar de Grote Prijs Adrie van der Poel op het programma staat. Eerste de wedstrijd bij de vrouwen, later ‘s middags komen de mannen in actie. Verder blikken we met Joep Schreuder vooruit op de klassieker Feyenoord-Ajax en zijn er tussen het schaatsen door weer beelden van Jumping Amsterdam.

NOS Sport Schaatsen KPN NK Allround/Sprint|
zaterdag 26 januari  14.00-17.50 uur, NPO 1

NOS Studio Sport
zondag 27 januari  13.20-17.50 uur

Deel dit artikel