NOS biedt tweede scherm bij Nederland-Argentinië LIVE vanuit het stadion

NOS biedt tweede scherm bij Nederland-Argentinië LIVE vanuit het stadion

Het Nederlands elftal speelt vanavond om 20.00 uur tegen Argentinië in de kwartfinale van het WK voetbal. Voor degenen die alles van deze wedstrijd willen meemaken, heeft NOS Sport iets nieuws opgezet. Vanaf 18.50 uur komt er via NOS.nl en de NOS-app een extra livestream-feed LIVE vanuit het stadion. De gehele voorbereiding met de aankomst van de spelers, warming-up, sfeer uit het stadion en het publiek is live te volgen via het tweede scherm. 

Vanaf 19.00 uur start de NOS op NPO 1 met de voorbeschouwing voor deze wedstrijd, met presentator Henry Schut en aan tafel Rafael van der Vaart, Pierre van Hooijdonk en Marco van Basten. In het stadion zijn Tom Egbers en Leonne Stentler.  De voorbeschouwing van de wedstrijd volg je hier en op het tweede scherm krijg je unieke beelden uit het stadion. 

De wedstrijd Nederland – Argentinië is ook te volgen via NOS Langs de Lijn vanaf 19.00 uur op NPO Radio 1. 

Het WK Voetbal wordt zowel online als op televisie massaal gekeken. Met name de wedstrijden van het Nederlandse elftal scoren online ontzettend goed. De wedstrijd Nederland – Qatar is met 911.159 unieke bezoekers de best bekeken online wedstrijd van Oranje ooit. Populair onder de kijker is de hoogtepunten-functie, waarmee je op eenvoudige manier alle doelpunten en anderen hoogtepunten van de wedstrijd kan terugkijken. Zo ben je volledig bij en ben je met een klik weer terug bij de live-wedstrijd.

Foto: ANP 

Deel dit artikel