NOS brengt EK baanwielrennen live

NOS brengt EK baanwielrennen live

In Omnisport Apeldoorn strijden tot en met 20 oktober de beste baanwielrenners om de Europese titels. Tevens zijn er punten te verdienen voor deelname aan de Olympische Spelen in Tokio van volgend jaar. De wielerelite is daarom op volle oorlogssterkte naar Apeldoorn afgereisd en de NOS doet dagelijks verslag van de wedstrijden, op radio, televisie en online via de livestream op nos.nl en de app.
 
Voor Nederland komen onder anderen de wereldkampioenen Kirsten Wild, Amy Pieters, Jan Willem van Schip, Harrie Lavreysen en Matthijs Büchli in de baan. Zij krijgen geduchte concurrentie van wereldtoppers als olympisch baankampioen Elia Viviani, Bryan Cocquard, Laura Kenny, Amalie Diedriksen en Denis Dimitriev.
 
De finales van de verschillende onderdelen zijn dagelijks te volgen via een stream op nos.nl en in de nos-app. Ook in de uitzendingen van NOS Langs de Lijn En Omstreken en NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 is er dagelijks aandacht voor het toernooi.
 
Op woensdag, donderdag en vrijdag zijn er ‘s avonds, even na middernacht, extra uitzendingen van NOS Studio Sport op NPO 1 met samenvattingen van de onderdelen van de dag. Op zaterdag en zondag is er in de reguliere uitzendingen aandacht voor de EK.
Deel dit artikel