NOS haalt €5.661 op voor Serious Request

NOS haalt  €5.661 op voor Serious Request

De NOS heeft net als andere jaren een flink steentje bijgedragen aan de actie Serious Request van NPO 3FM en het Rode Kruis. Met de Open Studio en met veilingacties werd tijdens de actie in Apeldoorn Breda  5.661,77 euro opgehaald voor het thema ‘Breng ze weer Samen’, bedoeld voor de meer dan 4 miljoen mensen die hun dierbaren zijn kwijtgeraakt in conflict- en oorlogsgebieden en door natuurrampen getroffen regio’s.

Zoals altijd stond de Open Studio van de NOS weer dicht in de buurt van het Glazen Huis, dit keer bemand door de dj’s Sander Hoogendoorn, Domien Verschuuren en Angelique Houtveen. Vanuit de Open Studio werden de nieuwsbulletins op NPO 3FM uitgezonden en tussendoor kon het publiek tegen betaling van minimaal 10 euro zelf een nieuwsbulletin opnemen. De beelden zijn terug te kijken via YouTube.

De Open Studio bracht 2231,77 euro in het laatje. Ook de veilingitems deden het goed. Zo werd er maar liefst 1050 euro geboden op een dagje meelopen met Journaalverslaggever Martijn Bink, een vip-arrangement in Thialf leverde 675 euro op, en een jurk van Annechien Steenhuizen werd op 305 euro afgehamerd. Alle veilingitems vindt u hier

Deel dit artikel