NOS Innovaties in het Engels

NOS Innovaties in het Engels

Als wij nieuwe producten of diensten ontwikkelen, brengen we het publiek hiervan graag op de hoogte. Daarom schrijven we over toegevoegde functionaliteiten in onze apps en websites, nieuwe vormgeving van onze producten of over technieken waarmee we experimenteren. Vaak zijn deze updates voornamelijk gericht aan ons Nederlandse publiek. We schrijven de meeste berichten daarom in het Nederlands.

Toch zijn sommige onderwerpen ook interessant voor een internationale doelgroep. Binnen het domein van softwareontwikkeling wordt er wereldwijd veel kennis uitgewisseld via blogs en internetforums. Op die manier leren we van elkaar en stimuleren we vernieuwing. Bij de NOS schrijven we daarom óók in het Engels over sommige van onze digitale ontwikkelingen en onderzoeken. Deze Engelstalige blogposts plaatsen we op de pagina NOS Digital op het online publicatieplatform Medium.

Onlangs schreven we, in het Engels, blogs over onze onderzoeken naar het automatisch genereren van animaties bij nieuwsartikelen en een methode om automatisch persoons- en plaatsnamen in teksten te detecteren. Ben je benieuwd naar meer van onze productontwikkelingen en innovaties? Van nu af aan plaatsen we op onze innovatiepagina ook een Nederlandse samenvatting van onze Engelstalige blogposts op Medium. Zo blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, ongeacht of je het Nederlands of juist het Engels beter beheerst.

Deel dit artikel