NOS Nieuwsbrief totaal vernieuwd

NOS Nieuwsbrief totaal vernieuwd

Zaterdagochtend, de werkweek is voorbij… een mooi moment om even uit de hectiek van alledag te stappen met de totaal vernieuwde NOS Nieuwsbrief. Een helder vormgegeven overzicht van het belangrijkste nieuws en de mooiste online NOS-producties van de afgelopen week. Plus een vooruitblik op wat er in het weekend staat te gebeuren. Om uiterlijk 10.00 uur in de mailbox.

Vanaf zaterdag 9 februari hoef je dankzij de NOS Nieuwsbrief niet meer met dat knagende gevoel te zitten dat je iets hebt gemist. Sterker, omdat er ook verhalen van langere adem in staan, biedt de nieuwsbrief ook verdieping.

Was er niet al een nieuwsbrief van de NOS? Ja, wel drie: Brussel Inside van Europa-redacteur Bert van Slooten met berichten uit de EU-wandelgangen, Trump Weekly van correspondent Arjen van der Horst met nieuws over de Amerikaanse president en de politiek in Washington D.C. en de ‘oude’ NOS Nieuwsbrief. Die bevat nu nog een dagelijks rechttoe rechtaan nieuwsoverzicht.

In de nieuwe NOS Nieuwsbrief wordt zowel redactioneel als qua vorm meer energie gestoken. De NOS hoopt zo tegemoet te komen aan de behoefte van het publiek en daarmee invulling te geven aan de wettelijke opdracht om zo veel mogelijk mensen te voorzien van informatie over nieuws, sport en evenementen.

Abonneren?
Dat kan via https://www.getrevue.co/profile/nos.

Deel dit artikel