NOS Open Studio bij Serious Request in Breda

NOS Open Studio bij Serious Request in Breda

Net als andere jaren is de NOS weer van de partij bij Serious Request, de goede-doelenactie van radiozender NPO 3FM. Op de Grote Markt in Breda staat de NOS Open Studio, vlak bij het Glazen Huis, dat dit jaar wordt bemand door de dj’s Frank van der Lende en Domien Verschuuren. De opbrengst van de actie gaat deze keer naar kinderen die sterven aan de gevolgen van longontsteking. “Een stille ramp, die elke 35 seconden ergens ter wereld een kinderleven eist”, zegt Het Rode Kruis. 

In de Open Studio worden de nieuwsbulletins van NPO 3FM uitgezonden, en tussen de uitzendingen door kunnen bezoekers voor minimaal 10 euro zelf ervaren hoe het is om een nieuwsbulletin op te nemen. De video’s daarvan worden geplaatst op nos.nl/openstudio.

De NOS levert ook dit jaar weer een aantal veilingitems, die bij opbod worden verkocht. Op https://veiling.3fm.nl kan geboden worden op:

  • De rode hoekbank van NOS Studio Brasil en NOS Studio France.
  • De tafel van NOS Studio Voetbal uit seizoen 2008-2009.
  • Een gesigneerd Jeugdjournaal boek+bordspel
  • Twee galajurken van Dione de Graaff
  • Presenteer het nieuws van NOS op 3, op 3FM in het Glazen Huis op 24 december

Presentator Dionne Stax is in de nacht van 19 op 20 december in het Glazen Huis en zal daar de veilingitems van de NOS promoten.

 

 

 

 

 

Deel dit artikel