NOS Open Studio op het Media Park

NOS Open Studio op het Media Park

Weer of geen weer, de Open Studio Dagen op het Media Park gaan gewoon door komend weekend en ook de NOS opent haar virtuele deuren. Hoe? Door het publiek de NOS Reporter-app te laten downloaden op de eigen smartphone en een videoverslag te laten maken dat wordt voorzien van de NOS-leaders en de eigen naam. Het resultaat is later te zien op YouTube en het best bekeken filmpje maakt kans op een heuse NOS goodiebag.

Zondag 6 september pakt de NOS tussen elf en vier wat grootser uit. Op het Journaalplein kunnen bezoekers het hele weekend snuffelen aan het vak van verslaggever of presentator. In de NOS Open Studio krijgt presentatietalent een kans want in de mini-studio kan iedere geïnteresseerde een NOS Sportjournaal lezen, voorzien van de officiële leaders. Een eigen verslag geven van de gebeurtenissen op het Media Park mag natuurlijk ook. Het resultaat zal te zien zijn op nos.nl/openstudio en dingt mee naar de NOS goodiebag.

Ook de NOS Jeugdjournaalbus staat voor de deur om het publiek een kijkje achter de schermen te geven. Willemijn Hoebert is present op het Journaalplein om te vertellen over haar werk als weervrouw, bij voorkeur op momenten dat het niet regent! Nieuwspresentator Jeroen Overbeek geeft workshops over ‘De achterkant van het NOS Journaal’, waarvoor het publiek zich vanaf 11.00 uur kan opgeven. En dan is er nog de NOS Pop-up store, de live versie van onze webshop. Daar zijn boeken van NOS’ers te koop en de dvd’s van onze jaaroverzichten en bijzondere uitzendingen. Ook echte NOS-artikelen met logo – zoals mokken, petjes en usb-sticks – zijn daar aan te schaffen.

Maak een selfie
Voor wie wel eens op de foto zou willen met Annechien Steenhuizen, Rob Trip of een van de andere NOS-presentatoren bestaat de mogelijkheid een selfie te maken met de 2D-versie van zijn of haar favoriete presentator.

Deel dit artikel