NOS Studio Sport Eredivisie start nieuw seizoen

NOS Studio Sport Eredivisie start nieuw seizoen

Op vrijdag 5 augustus begint de Eredivisie aan zijn 61e seizoen met NEC – PEC Zwolle. De kijker kan vanaf die dag samenvattingen en analyses van de wedstrijden op de voet volgen bij NOS Studio Sport. En verder is in de eerste uitzending een uitgebreide voorbeschouwing van het nieuwe voetbalseizoen te zien met aandacht voor de meest opvallende transfers.  

Zaterdag 6 augustus zijn in Studio Sport Eredivisie samenvattingen te verwachten van de wedstrijden ADO Den Haag – Go Ahead Eagles, FC Utrecht – PSV, FC Twente-  Excelsior en Willem II – Vitesse. Op zondag volgen de samenvattingen van FC Groningen – Feyenoord, AZ – Heerenveen, Sparta – Ajax en Roda JC – Heracles.

In verband met de live reportages van de Olympische Spelen in NOS Studio Rio is de uitzending van NOS Studio Sport Eredivisie komende zondag op een iets later tijdstip. Omdat sommige vaste presentatoren zoals Henry Schut en Gert van ‘t Hof zijn afgereisd naar Rio de Janeiro voor NOS Studio Rio, wordt de presentatie tijdelijk door wisselende collega’s ingevuld. 

De programmering van de NOS in het kader van de Eredivisie voor het komend weekend ziet er als volgt uit:

Vrijdag 5 augustus: 
NOS Studio Sport Eredivisie, 22.31 – 22.52 uur uur, NPO 1
Presentatie: Sjoerd van Ramshorst

Zaterdag 6 augustus:                    
NOS Studio Sport Eredivisie, 22.26 – 22.51 uur, NPO 1.
Presentatie: Sjoerd van Ramshorst

Zondag 7 augustus:
NOS Studio Sport Eredivisie, 20.15 – 21.00 uur, NPO  1.
Presentatie: Tom Egbers

Deel dit artikel