NOS Studio Sport: Touzani interviewt Ziyech

NOS Studio Sport: Touzani interviewt Ziyech

NOS Studio Sport zendt aanstaande zondag om 17.30 uur een exclusief interview uit met voetballer Hakim Ziyech. De wereldberoemde straatvoetballer én programmamaker Soufiane Touzani is gevraagd om voor deze speciale gelegenheid Ziyech op te zoeken voor een afscheidsinterview. Op het veld in de Johan Cruijff Arena volgt er een openhartig gesprek met Ziyech. Over zijn ontwikkeling op de Nederlandse velden, zijn periode bij Ajax en het abrupte afscheid in Amsterdam, zijn relatie met de fans en over zijn toekomst bij Chelsea.

Hakim Ziyech (27) begon zijn voetballoopbaan bij sc Heerenveen, waar hij in 2014 de overstap maakte naar FC Twente. In 2016 vertrok hij naar Ajax. De middenvelder wordt vooral geroemd om zijn fabelachtige trap met zijn linkerbeen, zijn inzicht en creativiteit. Zijn manier van voetballen levert vaak applaus, en soms ook kritiek op, waar Ziyech op zijn manier mee omgaat. In februari kwam een transfer naar Chelsea tot stand. Een passend afscheid bij Ajax werd door het coronavirus helaas onmogelijk.

Soufiane Touzani is een wereldberoemde straatvoetballer en programmamaker. Hij staat bekend als een van de beste straatvoetballers ter wereld en wordt geroemd om zijn wijze van interviewen. Tijdens het WK 2018 in Rusland werkten de NOS en Touzani al samen. Met de rubriek Touzani’s WK Warming-up sprak hij met spelers uit de Eredivisie die hun opwachting op het WK maakten.

NOS Studio Sport
Zondag 17 mei 17.30 – 17.50 uur, NPO 1
Deel dit artikel