Radio Tour de France duikt het café in

Radio Tour de France duikt het café in

Altijd al een kijkje achter de schermen bij NOS Radio Tour de France willen nemen? Dat is dit jaar mogelijk want onze presentatoren Gert van ‘t Hof en Robbert Meeder verleggen voor een week hun werkterrein van de radiostudio naar een tijdelijk onderkomen in Beeld en Geluid.

Van ‘t Hof en Meeder volgen vanuit het ‘café’ samen met ex-wielrenners/analisten (en de redactie) de koers op de voet. De elementen die al sinds jaar en dag bij Radio Tour de France horen, ontbreken ook in deze laatste Tourweek niet: live verslag uit de koers van Sebastiaan Timmerman op de motor, het finishverslag van Gio Lippens en de interviews aan de meet door Steven Dalebout. En niet te vergeten de bekende jingles en tunes, de Tourartiest, ‘De Kwis Die Niet te Googelen Is’ door cabaretière Cindy Pieterse en de rubriek met de opmerkelijkste Tour-weetjes op sociale media.

U kunt een uitzending meemaken in het NPO Radio 1 Tourcafé, in het Instituut voor Beeld en Geluid op het Media Park in Hilversum. Het café is geopend van zaterdag 20 t/m zaterdag 27 juli, dagelijks van 14.00 tot circa 18.30 uur. Wilt u zeker zijn van een plek, meld u dan aan via www.nporadio1.nl/tourcafe

 

Deel dit artikel