Sarah de Geest nieuwe invalpresentator NOS Journaal Regio

Sarah de Geest nieuwe invalpresentator NOS Journaal Regio

Sarah de Geest is deze week voor het eerst te zien als invalpresentator van het NOS Journaal Regio. Daarmee is het team regiopresentatoren – na het vertrek van Nejifi Ramirez naar WNL – weer compleet. Het vaste team bestaat nu uit Rob van Dijk, Olivier de Neve en Saskia Nelissen.

Tijdens haar hbo-studie Journalistiek werkte Sarah de Geest (45) al als freelance verslaggever bij de regionale krant TC Tubantia. In 2000 stapte ze over naar RTV Oost waar ze nieuwslezer en verslaggever werd op eerst de radio en later televisie. Ook had ze een eigen radioprogramma. Momenteel combineert ze bij Oost nieuwspresentatie met verslaggeving op het gebied van Zorg en Onderwijs.

Sarah de Geest: “Ik heb er heel veel zin in. Al jaren focus ik me op het nieuws en achtergronden in Overijssel; voor radio, tv en online. Dit is een mooie aanvulling op mijn werkzaamheden bij de regionale omroep!”

‘Met Sarah voegen we een ervaren presentatrice toe aan ons team,” zegt Sander van Barneveld, hoofdredacteur van Bureau Regio (de redactie van de regionale omroepen bij de NOS). “De kijkers in Overijssel weten al dat zij een uitstekende, enthousiaste en betrokken presentatrice is en ik weet zeker dat de rest van Nederland daar binnenkort ook zo over denkt.”


Foto: Oost

Deel dit artikel