Schaatsen, shorttrack en veel meer

Schaatsen, shorttrack en veel meer

Het wordt een druk en gevarieerd sportweekend bij de NOS. De schaatselite strijkt neer in het Noorse Stavanger voor de tweede World Cup van het seizoen. De shorttrackers zijn afgereisd naar Seoul voor de Wereldbekerwedstrijden, in Den Haag komen judoka’s uit veertig landen op de mat voor de Grand Prix en de Nederlandse hockeyvrouwen werken in Nieuw-Zeeland de finale van de World League af. Vrijdag en zaterdag staan duels met Nieuw-Zeeland en de VS op het programma. En er is veldrijden vanuit het Deense Bogense.

Vrijdag is er om 16.05 uur op NPO 2 een extra uitzending met de eerste dag van het schaatsen in Stavanger. Zaterdag doen we daarvan op NPO 1 verslag van 16.00 tot 17.50 uur en zondag kunnen de schaatsliefhebbers terecht in de lange middaguitzending van NOS Studio Sport vanaf 13.11 uur. De presentatie is in handen van Dione de Graaff en Henry Schut, commentaar: Herbert Dijkstra. De wedstrijden zijn vanaf 13.30 uur ook te volgen via de livestream of de app.

In de tv-uitzendingen zijn ook beelden te zien van het shorttrack in Seoul. De fans kunnen die wedstrijden live volgen via de livestream. Zaterdag van 05.30 tot 09.30 uur en zondag van 06.00 tot 09.00 uur. Beide dagen met commentaar van Joris van den Berg.

De wereldbeker veldrijden is zondag te zien via de livestreams op NOS.nl en de app en in de lange middaguitzending van NOS Studio Sport, met commentaar van Gio Lippens. Daarin ook beelden van de GP judo in Den Haag en de World League-finale bij de hockeyvrouwen.

 

vrijdag 17 november 16.05 -17.30 uur, NPO 2
NOS Sport Schaatsen Wereldbeker Stavanger    

zaterdag 18 november 16.00-17.30, NPO 1
NOS Sport Schaatsen Wereldbeker Stavanger

zondag 19 november 13.10-18.50, NPO 1
NOS Studio Sport

 

Deel dit artikel