Shorttrack, schaatsen en veel meer

Shorttrack, schaatsen en veel meer

Het wordt een druk en gevarieerd sportweekend bij de NOS. Met het EK shorttrack in Hongarije als middelpunt. We zenden zaterdag en zondag live uit vanuit de Fönix Arena in Debrecen, waar onder anderen olympisch kampioen Suzanne Schulting een gooi doet naar eremetaal. Verder is er uitgebreid aandacht voor het NK Allround en Sprint in Heerenveen. Daar zijn behalve de medailles ook startbewijzen te verdienen voor de WK Allround en de WK Sprint,
 
Beide schaatstoernooien zijn ook te volgen via de livestream op nos.nl en in de nos-app. Op NPO Radio 1 doen we verslag via flitsen in de lopende programmering en in onze uitzendingen van NOS Langs de Lijn.
 
De uitzendingen op NPO 1 worden gepresenteerd door Jeroen Stomphorst, het commentaar bij het shorttrack komt van Joris van den Berg en Cees Juffermans. In Thialf volgen Erik van Dijk en Martin Hersman de nationale titelstrijd, Sebastiaan Timmerman en Edwin Peek tekenen voor het commentaar op de livestream.
 
Zaterdag zijn er ook beelden van de Weissensee in Oostenrijk, waar onder andere het Open Nederlands Kampioenschap marathon wordt verreden, liefhebbers van paardensport komen dit weekend aan hun trekken bij Jumping Amsterdam, het commentaar bij de livestream komt van Jan Roelfs en Laurens van Lieren. Zondag zijn we ook live bij de Wereldbeker veldrijden in Hoogerheide. Hoe staan de Nederlanders er voor, één week voor het WK? Jeroen Koster en Thijs Al verzorgen het commentaar bij de stream. En dan zijn er natuurlijk de vaste onderwerpen als het overzicht van de Eredivisie. Gaat u er maar eens goed voor zitten.
 
Zaterdag 25 januari
NOS Sport Schaatsen 13.12-17.46 uur, NPO 1
livestreams nos.nl: vanaf 11.30 uur
 
Zondag 26 januari
NOS Studio Sport 13.16-17.50 uur, NPO 1
livestreams nos.nl vanaf 11.30 uur
Deel dit artikel