Tennis bij de NOS vanuit Ahoy

Tennis bij de NOS vanuit Ahoy

Op maandag 9 februari gaat in Sportpaleis Ahoy in Rotterdam het 42ste  ABN AMRO World Tennis Tournament van start. Toernooidirecteur Richard Krajicek heeft dit jaar een bijzonder sterk deelnemersveld gecontracteerd, met toppers als Andy Murray, Stan Wawrinka en Tomas Berdych. De Nederlanders die direct tot het hoofdtoernooi zijn toegelaten, zijn Robin Haase en Jesse Huta Galung. De NOS brengt van maandag 9 tot en met vrijdag 13 februari op televisie samenvattingen in Studio Sport Extra op NPO 3.

Op zaterdag 14 februari is er rond 16.00 uur een verslag van één halve finale in de middaguitzending van NOS Studio Sport. Beelden van de andere halve finale ‘s avonds in NOS Studio Sport om 23.28 uur op NPO 1. De finale op zondag 15 februari wordt uitgezonden in de middageditie van NOS Studio Sport, rond 16.00 uur op NPO 1, aansluitend op de WK Afstanden vanuit Heerenveen. Het commentaar bij de tenniswedstrijden is van Marcella Mesker, Jan Roelfs en Mark Brasser.

Op alle doordeweekse wedstrijddagen zijn er livestreams via NOS.nl vanaf 19.30 uur. Radioluisteraars worden bediend in de lopende programmering op NPO Radio 1.

Deel dit artikel