Ties Brock correspondent Israël/Palestijnse gebieden

Ties Brock correspondent Israël/Palestijnse gebieden

Ties Brock wordt de nieuwe multimediale correspondent van NOS Nieuws en Nieuwsuur in Israël en de Palestijnse gebieden. Ties volgt Arlene Gelderblom op die in de afgelopen jaren daar de berichtgeving voor haar rekening nam. Nog deze zomer zal Ties beginnen op zijn nieuwe post.
 
De afgelopen vier jaar werkte Ties Brock als redacteur/verslaggever voor Nieuwsuur. In die hoedanigheid was hij betrokken bij vele buitenlandverhalen en was hij vaak op pad voor reportages. Ook werkte hij als redacteur/verslaggever voor het VPRO-radioprogramma Bureau Buitenland. Als stagiair en freelance journalist schreef Ties onder andere voor Elsevier, de Volkskrant en persbureau Novum.
 
Ties heeft een bachelordiploma in politicologie en geschiedenis van de Universiteit van Amsterdam en een master Journalistiek van de Vrije Universiteit Brussel. Hij is enthousiast over zijn nieuwe baan en weet dat er een grote uitdaging op hem wacht: “Ik besef hoe ingewikkeld en gevoelig het nieuws uit Israël en de Palestijnse gebieden kan zijn. Ik zie het als een belangrijke opdracht om daar onpartijdig en evenwichtig over te berichten”.
Deel dit artikel