Turn- en schaatsweekend bij de NOS

Turn- en schaatsweekend bij de NOS

Turnen en schaatsen zijn komend weekend de sportieve smaakmakers bij de NOS. Vrijdag en zaterdag schakelen we live naar Qatar, waar de Nederlandse turntoppers uitkomen in de individuele finales van het WK-toernooi. In de Aspire Academy Dome in Doha, de grootste indoorhal ter wereld, strijden Epke Zonderland (rekstok) en Sanne Wevers (balk) mee om de medailles. Vanaf 14.00 uur zendt de NOS rechtstreekse beelden uit van het toernooi via de livestream op NOS.nl en in extra uitzendingen van NOS Studio Sport op NPO 1, met commentaar van Hans van Zetten.
 
Vrijdag is ook de eerste dag van het nieuwe schaatsseizoen. Drie dagen lang wordt in Thialf gestreden om tickets voor de World Cup-wedstrijden. Vrijdag zijn de wedstrijden vanaf 17.20 uur te volgen via de livestream op NOS.nl en in de app. De eerste televisiebeelden zenden we uit in het NOS Sportjournaal om 18.54 uur en vanaf 00.16 uur is er een uitgebreid verslag op NPO 1. Zaterdag en zondag volgen we het kwalificatietoernooi via de livestream en in NOS Studio Sport op NPO 1. Presentatie: Dione de Graaff, commentaar: Herbert Dijkstra, Erik van Dijk en Martin Hersman.
 
Sportliefhebbers worden op NPO Radio 1 op de hoogte gehouden via flitsen in de lopende programmering en in NOS Langs de Lijn.      
 
vrijdag 2 november:
NOS Sport WK Turnen  14.00-16.50 uur, NPO 1
NOS Sport Schaatsen   00.16-00.56 uur, NPO 1
 
zaterdag 3 november
NOS Studio Sport          13.55-17.50 uur, NPO 1
 
zondag 4 november
NOS Studio Sport          13.10- 17.50 uur, NPO 1
Deel dit artikel