Twee cruciale Oranje-duels bij de NOS

Twee cruciale Oranje-duels bij de NOS

Het is de komende dagen erop of eronder voor het Nederlands Elftal. In de Nations League staan de duels tegen Frankrijk en Duitsland voor de deur, de laatste wedstrijden in de groepsfase van het toernooi. De NOS zendt beide duels rechtstreeks uit op televisie, radio en online via NOS.nl en de app.
 
Vrijdag treedt de selectie van bondscoach Ronald Koeman in de Rotterdamse Kuip aan tegen wereldkampioen Frankrijk, maandag reist Oranje naar Gelsenkirchen voor de uitwedstrijd tegen Duitsland.
 
Om 20.00 uur begint op de livestream de opwarmer. Gert van ‘t Hof heeft daarbij assistentie van Pierre van Hooijdonk en Jeroen Elshoff. 
 
Tom Egbers blikt vrijdag om 20.23 uur op NPO 1 vooruit op de wedstrijd. Vanaf 20.45 uur volgt commentator Frank Snoeks de verrichtingen van Oranje op het veld. Om 22.40 uur is het tijd voor de nabeschouwing en zijn er beelden van andere Nations League-wedstrijden. Arno Vermeulen en Jeroen Elshoff verzorgen het commentaar in Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1.
 
Maandag begint de voorbeschouwing voor het duel tegen Duitsland om 20.12 uur op NPO 3. De bal rolt vanaf 20.45 uur met commentaar van Jeroen Grueter en nabeschouwen doen we om 22.59 uur, allemaal op NPO 3. Op NPO Radio 1 volgen Jeroen Elshoff en Arno Vermeulen de wedstrijd in Langs de Lijn en Omstreken.
 
Als Nederland groepshoofd wordt, plaatst het zich voor de finaleronde van de Nations League, volgend jaar zomer. Een hoge klassering is verder van belang bij de loting voor het EK van 2020.
 
vrijdag 16 november
NOS Voetbal Nations League, 20.23-23.02 uur, NPO 1
 
maandag 19 november
NOS Voetbal Nations League, 20.12-23.14 uur, NPO 3
Deel dit artikel