Vervolg Oranjecampagne live bij NOS Sport

Vervolg Oranjecampagne live bij NOS Sport

Na enkele roerige weken buiten het veld, moet het Nederlands elftal op vrijdag 7 oktober en maandag 10 oktober weer op het veld aan de bak voor twee cruciale kwalificatiewedstrijden op weg naar het WK 2018. Zowel het treffen met Wit-Rusland (vrijdag 7 oktober) als de topper tegen Frankrijk (maandag 10 oktober) zijn van het eerste tot en met het laatste fluitsignaal live te volgen bij NOS Sport via NPO 3, NOS.nl en NPO Radio 1. De voorbeschouwing begint op beide avonden om 20.00 uur.

In de studio in het stadion zal presentator Tom Egbers, samen met analyticiYouri Mulder en Pierre van Hooijdonk, de wedstrijd voor- en nabeschouwen. Jeroen Stekelenburg spreekt met bondscoach Danny Blind en peilt direct na afloop de eerste reacties bij de spelers. Bij Nederland – Wit-Rusland komt het commentaar van Jeroen Elshoff, terwijl Frank Snoeks drie dagen later tekent voor het verslag van Nederland – Frankrijk.

Voor de extra lange uitzending van NOS Langs de Lijn verzorgen Arno Vermeulen en Jeroen Grueter het commentaar bij het duel met de Wit-Russen. Bij Nederland-Frankrijk wordt Jeroen Grueter gesecondeerd door Jeroen Elshoff.

Deel dit artikel