Volg het veldrijden bij de NOS

Volg het veldrijden bij de NOS

De beste veldrijders van de wereld zijn afgereisd naar het Deense Bogense om komend weekeinde een gooi te doen naar de wereldtitel. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen zijn de Nederlandse verwachtingen hooggespannen. Wie houdt Mathieu van der Poel van zijn tweede regenboogtrui af? En kan Lucinda Brand de kroon op haar goede seizoen zetten, of gloort er een zevende wereldtitel voor good old Marianne Vos? U kunt het allemaal rechtstreeks volgen bij de NOS, op televisie, radio en via NOS.nl en de NOS-app. Gio Lippens verslaat het WK voor de luisteraars op NPO Radio 1.
 
Zaterdag valt om 15.00 uur het startschot voor de vrouwen, zondag vertrekken de mannen ook om 15.00 uur. Het commentaar bij de beelden komt van Jeroen Koster. Oud-coureur Richard Groenendaal schuift aan als co-commentator. Herman van der Zandt maakt de interviews.
 
Dione de Graaff presenteert de tv-uitzendingen, waarin buiten het veldrijden aandacht is voor de World Cup schaatsen in Hamar en de wereldbeker shorttrack in Dresden.  
 
NOS WK Veldrijden
zaterdag 2 februari, 14.45-15.45 uur, NPO 1 en NOS.nl
 
NOS Studio Sport
zondag 3 februari, 14.45-16.10 uur, NPO 1 en NOS.nl
Deel dit artikel